Соопштенија

Заменик-министерката Исаки на форумот на ЕУСАИР во Сараево

24 мај 2023

Телефонски разговор Османи - Конаковиќ

22 март 2023

Обраќање на министерот Османи на годишнината на геноцидот во Сребреница

12 јули 2021

Министерот Османи ја претстави МКартата, наменета за наши истакнати личности во странство

31 мај 2021

Со меѓународен панел „Патот до Преспа форум за дијалог“ најавена големата меѓународна конференција во Охрид

28 мај 2021

ЗМНР Исаки и ДСек Попов остварија работна посета на Сараево

18 мај 2021

Османи на средба со амбасадорот на Босна и Херцеговина во Република Северна Македонија, Јaќимовиќ

21 април 2021

Нова услуга и нов телефонски број на МНР за подобрување на конзуларните услуги

16 април 2021

Амбасадорски состанок во МНР по повод првата годишнина од НАТО

27 март 2021

Во Седиштето на НАТО во Брисeл се одржа вториот ден од Северно-Атлантскиот Совет

24 март 2021
Страница 1 од 3